Nieuws

Succesvolle jubileumbeurs

Gepubliceerd door Dabeko
Categorie:

Zo’n duizend bezoekers hebben afgelopen week onze jubileumbeurs bezocht. In Dalfsen stonden woensdag en donderdag 30 leveranciers klaar met hun stand. Met product demonstraties, win-acties, scherpe beursaanbiedingen en racen in de Pirelli playseats werd voor de bezoekers een afwisselend programma gepresenteerd. De bezoekers konden via de blauwe loper een kijkje nemen bij ons in het magazijn, de werkplaats en het bandenhotel. Winnaars van de Triscan actie hebben hun rit gemaakt in de gele Lamborghini Callardo en bij de Bridgestone Driveguard Experience kon de Driveguard getest worden.

De Michelin Bibendum stond klaar om met de bezoekers op de foto te gaan. Bent u op de foto geweest? U heeft uw foto direct mee kunnen nemen, maar u kunt uw foto ook terug vinden via: www.fixetion.be

Stemkunstenaar Niek Boes presenteerde op beide avonden een spectaculaire show waarin 30 jaar Dabeko en de veranderlijke automotive markt centraal stond. in onderstaande film ziet u een impressie van beide beursdagen.

We willen alle bezoekers bedanken voor de komst!