Concepten

Concepten

Via Dabeko bieden we u verschillende concepten aan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf neem dan contact met ons op voor meer informatie.

TECH360
TECH360

TECH360 is het middelpunt van jouw garagebedrijf. Een compleet systeem van technische ondersteuning en training. Het geeft je een brede kijk op de automotive wereld. Het helpt je continu voorbereid te zijn op nieuwe ontwikkelingen. In te spelen op nieuwe klantvragen.

Website
Autovakmeester
Autovakmeester

Autovakmeester is de beste garageformule voor de vakman die eigen baas wil blijven. Voor de vakman die een vakmeester wil zijn. Het autovak meester blijven en altijd voorbereid op de toekomst. De toekomst van morgen, van volgend jaar en de komende tien jaren. Onafhankelijk, maar onderdeel van een grote club. Dat is slim ondernemen!

Website
CarProf
CarProf

CarProf de beste formule voor een beter rendement! Op het moment dat u tot deze formule toetreedt, maken wij een eerste scan van uw bedrijfsvoering, een zogenoemde ‘nulmeting’. Op basis van deze meting en analyse stellen we samen met u een plan van aanpak op.

Website
Hella Service Partner
Hella Service Partner

Reeds nu de problemen van morgen kunnen oplossen! Hella service partner biedt u een partner die niet alleen reserveonderdelen in OE-kwaliteit levert, maar ook ondersteuning biedt bij technische problemen en marketing.

Website
SKF Pole Position Plus
SKF Pole Position Plus

Word SKF specialist in Motordelen en Chassis! Een programma waarbij u aanvullende ondersteuning krijgt in uw dagdagelijkse werkzaamheden waarbij u de gekende originele kwaliteitsonderdelen van SKF gebruikt.

Website
TurboPartner
TurboPartner

Met het uniek Turbopartner concept wordt u als garagist een specialist in het vervangen van Turbo’s, u profiteert van de voordelen op het gebied van technische ondersteuning: voor, tijden en na de montage van een turbo van Turbo’s Hoet.

Website

Contact
Bel ons of stuur een bericht naar info@dabeko.nl

Dalfsen
De Vesting 22
7722 GA Dalfsen
0529 – 43 37 44

Drachten
De Hemmen 8
9206 AG Drachten
0512 – 51 01 01

Coevorden
Modem 31
7741 MA Coevorden
0524 – 52 49 30

Assen
Winkler Prinsstraat 10
9403 AZ Assen
0592 – 40 70 50

Groningen
Wismarweg 24
9723 HB Groningen
050 – 54 94 900