Concepten

Concepten

Via Dabeko bieden we u verschillende concepten aan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf neem dan contact met ons op voor meer informatie.

TECH360
TECH360

TECH360 is het middelpunt van jouw garagebedrijf. Een compleet systeem van technische ondersteuning en training. Het geeft je een brede kijk op de automotive wereld. Het helpt je continu voorbereid te zijn op nieuwe ontwikkelingen. In te spelen op nieuwe klantvragen.

Website
Autovakmeester
Autovakmeester

Autovakmeester is de beste garageformule voor de vakman die eigen baas wil blijven. Voor de vakman die een vakmeester wil zijn. Het autovak meester blijven en altijd voorbereid op de toekomst. De toekomst van morgen, van volgend jaar en de komende tien jaren. Onafhankelijk, maar onderdeel van een grote club. Dat is slim ondernemen!

Website
CarProf
CarProf

CarProf de beste formule voor een beter rendement! Op het moment dat u tot deze formule toetreedt, maken wij een eerste scan van uw bedrijfsvoering, een zogenoemde ‘nulmeting’. Op basis van deze meting en analyse stellen we samen met u een plan van aanpak op.

Website
Hella Service Partner
Hella Service Partner

Reeds nu de problemen van morgen kunnen oplossen! Hella service partner biedt u een partner die niet alleen reserveonderdelen in OE-kwaliteit levert, maar ook ondersteuning biedt bij technische problemen en marketing.

Website
SKF Pole Position Plus
SKF Pole Position Plus

Word SKF specialist in Motordelen en Chassis! Een programma waarbij u aanvullende ondersteuning krijgt in uw dagdagelijkse werkzaamheden waarbij u de gekende originele kwaliteitsonderdelen van SKF gebruikt.

Website
TurboPartner
TurboPartner

Met het uniek Turbopartner concept wordt u als garagist een specialist in het vervangen van Turbo’s, u profiteert van de voordelen op het gebied van technische ondersteuning: voor, tijden en na de montage van een turbo van Turbo’s Hoet.

Website
TECH360
Autocrew

AutoCrew is een wereldwijd concept van Bosch. Een internationaal, dynamisch netwerk dat op dit moment aanwezig is in onder andere Italië, Portugal, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Zuid Afrika. Het gaat hier om een semi-fullservice werkplaatsconcept waarbij de belangrijkste werkzaamheden van het autobedrijf centraal staan: reparatie, onderhoud en banden. Heeft uw bedrijf een nieuwe jas nodig? Dan is AutoCrew er voor u. Wij zetten uw bedrijf centraal terwijl u profiteert van alle technische ondersteuning die wij u bieden. Naast onder meer apparatuur, producten, trainingsdagen en een hotline voor vragen kunt u gebruik maken van een compleet marketingpakket dat gericht is op de lokale markt. U behoudt hierbij uw vrijheid en er is volop ruimte voor eigen initiatief en activiteiten.

Website
TECH360
Bosch Car Service

De naam Bosch staat wereldwijd bekend als koploper op het gebied van autotechnologie waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Bosch ontwikkelt auto-onderdelen, systemen, diagnoseapparatuur en software voor alle merken auto’s. In iedere auto zijn onderdelen en technologieën van Bosch te vinden. Wilt u met uw autobedrijf graag meevaren op de kracht van het merk Bosch? Gebruikmaken van de kennis en ervaring die Bosch met zich meebrengt? Als u er zeker van wilt zijn dat u alles voor uw klanten kunt doen, lees dan nu verder en wie weet maakt u de puzzel van Bosch Car Service compleet.

Website
TECH360
Autoservice Totaal

Totaalonderhoud voor iedereen bereikbaar! U richt zich het liefst op het onderhouden en repareren van auto’s. Klanten weten bij u altijd waar ze aan toe zijn en komen graag terug. Deze vrijheid maakt u als ondernemer trots op uw eigen autobedrijf. Autoservice Totaal begrijpt deze vrijheid en helpt u graag op plekken waar u meer professionele ondersteuning kunt gebruiken. Hierdoor kunt u toch maximaal profiteren van een landelijke garageformule, met volledige grip op uw eigen autobedrijf.

Website
TECH360
Kentekenloket

Consumenten verkopen onderling ruim 1 miljoen auto’s per jaar in Nederland. Voor de overschrijving van het kenteken gingen ze tot voor kort naar het postkantoor. Maar nu is er het Kentekenloket! Het idee? Een Kentekenloket op het autobedrijf; dat is voordeel voor alle partijen. U krijgt extra particuliere autobezitters binnen uw bedrijf. En autokopers zijn meteen op de logische plek voor een kilometercheck, een aankoopkeuring of een onderhoudsbeurt. Met een Kentekenloket profileert u zich als een professionele dienstverlener. Het is erkend door de RDW en het aantal loketten per gemeente blijft beperkt. U heeft daardoor gegarandeerd een redelijk volume aan overschrijvingen.

Website
TECH360
Garagevergelijker

Een krachtig platform om nieuwe klanten aan te trekken Tegenwoordig oriënteert de consument zich online op zoek naar diverse producten en diensten. Van vakanties tot aan elektronische apparaten maar ook auto-onderhoud. Hierin worden diensten of producten vergeleken en wordt altijd gekeken naar afstand, klantwaardering, kwaliteit en prijs. Om deze doelgroep te kunnen bereiken hebben we Garagevergelijker.nl ontwikkeld. Consumenten kunnen eenvoudig én snel zoeken naar een geschikt autobedrijf in de buurt. Dit is voor u een extra mogelijkheid om nieuwe klanten aan u te binden.

Website
TECH360
Leaseprof

Dankzij de samenwerking met een landelijk dekkend netwerk van Alliance Automotive grossiers kunt u met Leaseprof op een laagdrempelige manier toetreden tot de leasemarkt. Leaseprof heeft met vrijwel alle leasemaatschappijen in Nederland een overeenkomst wat inhoud dat u de lease auto’s van uw bestaande klantenkring kunt onderhouden, maar mogelijk ook aanvragen voor onderhoud of reparatie via het netwerk krijgt aangeboden. Zowel zakelijk als private lease!

Website

Contact
Bel ons of stuur een bericht naar info@dabeko.nl

Dalfsen
De Vesting 22
7722 GA Dalfsen
0529 – 43 37 44

Drachten
De Hemmen 8
9206 AG Drachten
0512 – 51 01 01

Coevorden
Modem 31
7741 MA Coevorden
0524 – 52 49 30

Assen
Winkler Prinsstraat 10
9403 AZ Assen
0592 – 40 70 50

Groningen
Wismarweg 24
9723 HB Groningen
050 – 54 94 900