Banden Centrum Groningen

Banden Centrum Groningen is met ingang van 1 oktober 2014 overgenomen door Dabeko banden en automaterialen. 

Dabeko is al 28 jaar een bekende naam in de automotive branche en heeft, net als Banden Centrum Groningen, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Met de overname van Banden Centrum Groningen werkt Dabeko vanuit vier vestigingen: Dalfsen (hoofdvestiging), Drachten, Coevorden en Groningen.

Vanuit de verschillende magazijnen wordt er een breed assortiment aan banden, automaterialen, gereedschap, equipment en accessoires geleverd. Daarnaast verzorgen wij ondersteunende diensten o.a. bandenhotel, werkplaats en onze logistieke diensten.

Ook voor Banden Centrum Groningen is de doelstelling dat gedurende 2015 het assortiment met automaterialen wordt uitgebreid.

Wij blijven met ons vertrouwde team en vanuit ons bestaande pand onze producten en diensten aan u leveren, echter wel vanuit een nieuw online bestelsysteem.  Een totaal vernieuwde webshop, waar u met een groot bestelgemak inzicht heeft in alle producten, prijzen en voorraden.

De webshop is onderdeel van ons nieuwe portal, deze voegt alle informatie en diensten die wij bieden samen. Dit zodat u als klant snel en overzichtelijk alle informatie kunt raadplegen die voor uw bedrijfsvoering van belang is; o.a. trainingen, nieuwsbrieven, partnerprogramma’s.

Banden Centrum Groningen

Bandencentrum Groningen met auto's

Actueel

archief